Kūpinātavas/ēdiena gatavošanas kameras
Autotherm produktu klāstā ietilpst:
“Tvaika dūmu” krāsnis
- Piemērots produktiem, kuriem nepieciešama smēķēšana
- Ātra, stabila krāsa un minimāls svara zudums
- Darbojas temperatūras diapazonā no +45°C līdz 90°C
- 3% svara zudums
- Vienā kamerā var uzņemt 1-10 kadrus
- Ar automātiski darbojošos dūmu ģeneratoru un mikroprocesora vadību
Universālas kūpinātavas
- Universāla kūpināšanas un cepšanas krāsns
- Vienā kamerā var uzņemt 1-10 kadrus
- 3% svara zudums
- Darbojas temperatūras diapazonā no +18°C līdz +90°C
- Ar automātiski darbojošos dūmu ģeneratoru un mikroprocesora vadību
Cepšana, vārīšana, pasterizācija un atdzesēšana
- Minimālais svara zudums
- Ilgāks produkta glabāšanas laiks
- Rāmja ietilpība līdz 250kg
- Temperatūra līdz +240°C
- Ar automātiski darbojošos dūmu ģeneratoru un mikroprocesora vadību
Aukstās dūmu krāsnis
- Ietilpība līdz 250kg kūpinātavas rāmim
- Ar automātiski darbojošos dūmu ģeneratoru un mikroprocesora vadību
- Vienā kamerā var uzņemt 1-40 kadrus
- Temperatūra +18°C līdz +28°C
- Mitruma līmenis 75-99%
Klimatiskās telpas
- Stabils un nemainīgs klimats, nogatavojot produktus
- Temperatūra +12°C līdz +18°C
- Mitruma līmenis 70-85%
- Vienā kamerā 1-200 kadri
- Ietilpība uz vienu rāmi līdz 250kg
- Ar automātiski darbojošos dūmu ģeneratoru un mikroprocesora vadību
Zivju dūmu krāsnis
- Piemērots karstai un aukstai smēķēšanai, žāvēšanai, cepšanai un vārīšanai
- Temperatūra +18°C līdz +90°C
- Ar automātiski darbojošos dūmu ģeneratoru un mikroprocesora vadību
Atkausēšanas telpas
Autotherm atkausēšanas telpās produktus var atkausēt partijās,
nodrošinot produktu drošību ar kontrolētiem procesiem.
Temperatūra produktu iekšpusē, virsmā un telpā tiek kontrolēta.
UVC gaisma nodrošina minimālu baktēriju un pelējuma veidošanās iespēju.
Atkausētais produkts ir augstas kvalitātes ar minimālu svara zudumu.
Krāsnis ar transporta sistēmu
Dūmu ģenerators
- Var strādāt līdz pat 3 krāsnīm vienlaikus
- Viena “tvaika dūmu” krāsns ir līdz 4 kamerām
- Augstāka efektivitāte, ko garantē produkta svara zudums
Vides tehnoloģija
PFE sistēma, Prepare – Fresh – Izplūdes gāzu
- Samazina produkta žāvēšanai izmantoto enerģiju līdz pat 20%
- Paredzēts universālām un “tvaika dūmu” krāsnīm
BIS sistēma, Klimats – Enerģija – Taupība
- Paredzēts aukstu dūmu krāsnīm un saldēšanas kamerām
- Svaiga gaisa izmantošana nodrošina enerģijas taupīšanu
AEC sistēma, Gaiss – Efektivitāte – Vadība
- Paredzēts aukstām dūmu krāsnīm un gaisa kondicionēšanas telpām
- Optimizē žāvēšanas procesu
- Novērš kļūdu veidošanos, ko izraisa žāvēšanas apļi vai pelējuma veidošanās