
Enerģētiskā uzturvērtība uz 100 g/ml
Enerģētiskā vērtība – 3241 kJ/ 787 kcal
Tauki – 84 g
Tostarp piesātinātās taukskābes – 7.9 g
Ogļhidrāti – 6.4 g
Tostarp cukuri – 4.7 g
Olbaltumvielas – 0.9 g
Sāls – 6.2 g
Marināde Grieķu gaumē cūkgaļai un vistas gaļai
Sastāvdaļas: Augu tauki un eļļas (rapšu, saulespuķu), sāls, garšvielas (pipari, koriandrs, paprika, ķimenes, kurkuma), cukurs, garšaugi (rozmarīns, timiāns, raudene), aromatizētāji, dārzeņi (ķiploki, sīpoli), antioksidants: askorbīnskābe, paprikas ekstrakts.
Alergēni: nav
Lūdzu, ņemiet vērā šādas norādes: Neskatoties uz visiem piesardzības pasākumiem, nevar izslēgt šķērspiesarņojumu ar zemesriekstiem (un to produktiem), sēra dioksīdu kā izejviela, gliemjiem un lupīnām.
- Pikanta gaļas marināde ar ķiplokiem, Vidusjūras garšaugiem un pipariem, kas ļoti labi saskan ar cūkgaļu un vistas gaļu, dārzeņiem.
- Pielietojuma deva – 100 g uz 1 kg gaļas. Marinādi pirms lierošanas samaisīt !
- Izvēlēto gaļu sajauciet ar marinādi, ielieciet ledusskapī uz 3-5 stundām vai uz visu nakti, tad pagatavojiet vai nu uz pannas, cepeškrāsnī vai grila.
Uzglabāšanas temperatūra: no 0 līdz +9 oC
Derīguma termiņš: vismaz 3 mēneši
Izcelsmes valsts: Austrija